Counseling per telefoon of beeldbelverbinding

Wanneer je dat prettig vindt (bijvoorbeeld omdat je niet in de buurt van Utrecht woont), kan de counseling ook telefonisch of per veilige beeldbelverbinding* plaatsvinden. We spreken elkaar dan regelmatig een half uur of een uur. We bepalen in onderling overleg hoe vaak we (video)bellen. Voor veel vrouwen is zo'n regelmatig telefoon-/beeldbelgesprek de steun in de rug dat zij nodig hebben om weer in balans te komen. Wanneer we merken dat de gesprekken op afstand jou niet genoeg steun bieden, kun je alsnog kiezen voor face to face counseling of zoeken we samen naar een andere hulpverlener bij jou in de buurt.

Gedurende het hele counselingstraject kun je tussen de gesprekken door altijd contact met mij opnemen als je dat prettig vindt of nodig hebt. Ik reageer dan altijd zo snel mogelijk, en in elk geval binnen twee werkdagen.

Hoe lang het counselingstraject duurt, verschilt per persoon. Sommige vrouwen hebben genoeg aan een paar gesprekken, anderen hebben een aantal maanden nodig voor zij zich goed genoeg voelen om weer op eigen kracht verder te gaan.

Voordat we het counselingstraject starten, hebben we een kennismakingsgesprek. Om daarvoor een afspraak te maken, kun je hier klikken.

* Voor het beeldbellen maak ik gebruik van de diensten van Therapieland. Therapieland biedt een veilige, AVG-proof vorm van beeldbellen aan. Voorafgaand aan een gesprek ontvang je van Therapieland een mailtje met een link. Wanneer je daarop klikt, op je smartphone of computer, kom je vanzelf in ons gesprek terecht.