Counseling face to face

Wanneer face to face counseling jou het meeste aanspreekt ontmoeten wij elkaar op regelmatige basis voor een gesprek. Het gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden of in het Coachhuis Utrecht Oorsprongpark. Een gesprek duurt ongeveer een uur, soms wat langer. Hoe vaak we elkaar zien, bepalen we in overleg. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een tijdje elke week wilt praten, en dat je als het beter gaat genoeg hebt aan een keer per maand.

Vaak vinden vrouwen het prettig om huisbezoeken af te wisselen met beeldbel- of telefoongesprekken.

Gedurende het hele counselingstraject kun je tussen de gesprekken door contact met mij opnemen als je dat prettig vindt of nodig hebt. Ik reageer dan altijd zo snel mogelijk, en in elk geval binnen twee werkdagen.

Hoe lang het counselingstraject duurt, verschilt per persoon. Sommige vrouwen hebben genoeg aan een paar gesprekken, anderen hebben een aantal maanden nodig voor zij zich goed genoeg voelen om weer op eigen kracht verder te gaan.

Voordat we het counselingstraject starten, hebben we een kennismakingsgesprek. Om daarvoor een afspraak te maken, kun je hier klikken.